fabricantes de depositos,depositos inox,calderero,fabrica de silos,construccion de depositos,deposito inox,depositos de chapa,fabrica silos

Sobre nosaltres

Empresa dedicada a la caldereria des de 1975, s'ha especialitzat en el disseny, fabricaci i muntatge de dipsits i recipients especials. GRUCAL disposa d'una superfcie edificada de 3.000 m2 dedicats a la fabricaci de sitges metl liques, disposant d'un total de 10.000m2.

Els sectors on s'utilitzen els dipsits i sitges construts per GRUCAL, sn el sector alimentari (llet, vins, etc ...), la manipulaci de plstics en general, la construcci (rids, ciments, etc ...), agricultura i ramaderia (adobs, pinsos, etc ...), carburants i altres fluids o lquids.

GRUCAL posa a la seva disposici unes modernes instal lacions amb l'ltima tecnologia pel que fa a maquinria i equips per a la construcci de dipsits i sitges, adaptats a les necessitats especfiques de cada client.

Igualment facilita els serveis de muntatge i instal laci de sitges, dipsits i tremuges, en el seu emplaament definitiu, aix com les tasques de manteniment industrial, mecanitzat de peces i transformats de xapa.

Tots els sitges, tremuges i dipsits fabricats per GRUCAL inclouen garantia de 2 anys, i compleixen amb tots els requisits legislatius i normes actuals.